Personale

Personale

Tandlægerne i Algades personale

Hos Tandklinikken Tandlægerne i Algade er vi fem medarbejdere; to tandlæger og tre klinikassistenter, som i tæt samarbejde tilbyder vores patienter høj faglighed, og vi stræber altid efter at levere høj kvalitet.

Alt det nyeste udstyr på tandklinikken
På tandklinikken i Roskilde arbejder vi kun med det nyeste udstyr og de bedste materialer. Derfor blev vi, som en af de første tandklinikker i Danmark, i august 2008 ISO 9001-certificeret.

Begge dele lægger til grund for vores filosofi, som er, at vore patienter har krav på den tryghed, der ligger i en dokumenteret kvalitetsstyring af vore ydelser og hygiejneprocedurer.

Tandklinikken er et godt sted at være

For os er patienten altid i centrum og vi bestræber os på at skabe en menneskelig, varm og hyggelig atmosfære på tandklinikken. På vores tandklinik i Roskilde finder du blandt andet kunst på væggene og skiftende udstillinger. Vi har åbent for alle patienter – naturligvis også børn og patienter med tandlægeangst.

Stærkt samarbejde på Tandklinikken i Roskilde
Kirurg Poul Lester kommer på tandklinikken i Roskilde hver fjerde til sjette uge og opererer samt indsætter implantater. Samarbejdet med ham gør, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Alle behandlingsmuligheder bliver grundigt gennemarbejdet og fulgt op med et skriftligt behandlings- og prisoverslag.

Mette Skov Nielsen

Mette Skov Nielsen

Tandlæge & ejer
Charlotte Holm-Busk

Charlotte Holm-Busk

Tandlæge & ejer
Katja L. Jespersen

Katja L. Jespersen

Klinikassistent
Mette-Line Sørensen

Mette-Line Sørensen

Klinikassistent
Michelle Vinther

Michelle Vinther

Klinikassistent