Tandblegning udført af professionelle

-Få det smil du altid har drømt om

Tandblegning

Blegning af tænder

Er dine tænder med tiden blevet mere gule, misfarvede eller mørkere, og ønsker du et smukkere smil med flotte hvide tænder? Hos Tandlægerne i Algade tilbyder vi tandblegning, der giver dig et flot resultat, og tænder, du stolt kan vise frem.

Vi starter tandblegningsprocessen – og du kan fortsætte

Tandblegning er en proces over tid. Indledningsvis laver vi en individuel skinne til hver kæbe, som skal anvendes ved blegningen. Det tager ca. 10min at tage aftryk, og 3-5dage at fremstille skinnerne. Derefter kommer man på klinikken, hvor tænderne bleges med blegegel i ca. en time.

Når vi har foretaget tandblegning, får du skinnerne med hjem, så kan du om nødvendigt efterblege med et mildt blegemiddel. På den måde kan du fortsat nyde effekten af skinnende hvide tænder i lang tid efter behandlingen.

Blegning af tænder er godt til mange, men ikke til alle

Ryger du eller drikker du meget kaffe eller te, er en tandblegning ofte ikke en god idé. Kortvarigt vil blegningen have en effekt, men den forsvinder hurtigt, når du indtager de varme drikke eller ryger igen. Det samme gælder, hvis du har følsomme eller slidte tænder, da tandblegningen kan skabe yderligere følsomhed i tænderne.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine tænder er egnet til blegning, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Tandlægerne i Algade 17 på telefon 46 36 64 00 for yderligere oplysninger om tandblegning.